Virtuele kleuradvies dienst

Om prioriteit te geven aan het welzijn van onze consultants en klanten tijdens de COVID-19-uitbraak, houden we tijdelijk persoonlijke afspraken over kleuradvies vast.

Waarom probeer je in de tussentijd onze nieuwe virtuele kleuradvies dienst niet? * Dit is een goed moment om het eens te proberen.

Een virtueel kleuradviesbureau biedt hetzelfde deskundig advies en dezelfde aanpak op maat als onze in-home service, met de extra veiligheid en gemak van online communicatie.

 

 

Waarom Color Consultancy proberen?Een kleuradviesbureau van verfkoning biedt een extra helpende hand bij het creëren van een huis waar u niet op kunt wachten om terug te komen. Of u zich nu overweldigd voelt door eindeloze mogelijkheden, op zoek bent naar het vertrouwen om iets nieuws te proberen, of niet zeker weet waar u moet beginnen met een lastige ruimte, onze deskundige adviseurs zullen u helpen het proces van het transformeren van uw huis zo ontspannen en plezierig mogelijk te maken als het zou moeten zijn.

Van het eerste telefoontje tot de laatste follow-up, wij zijn er om te helpen. Uw adviseur zal zorgvuldig elk element van uw ruimte overwegen en hoe deze wordt gebruikt. Door uw smaak, ideeën en levensstijl voorop te stellen bij elke beslissing, zullen ze met u samenwerken om een gemakkelijk te volgen schema te creëren, waardoor u de stress bij het kiezen van kleuren en afwerkingen wegneemt.

 

"Verfkoning adviesbureau gaf ons een gevoel van inspiratie, bracht ons uit onze comfortzone en stelde ons in staat na te denken over hoe de kleuren door het hele huis zouden vloeien."

-Thomas, Mechelen
Om een afspraak te boeken kunt u ons een mail sturen naar info@verfkoning.be