Wat zijn de trendy interieur verfkleuren

Het is weer die tijd van het jaar! De feestdagen staan ​​voor de deur, maar wat ons allemaal enthousiast maakt, is de officiële ontplooiing van de 2020-kleuren van het jaar. Laten we de tijd nemen om deze trendy opties te verkennen en beginnen te dromen over waar ze er het beste uit zouden zien in uw huis!

 

 

Levi's kleur van het jaar: een uitzonderlijke kleur met een twijfelachtige naam
Tranquil dawn is een stijlvol, zachte kleur . Hoewel je misschien een krachtigere kleur had verwacht, hebben we een grote waardering voor de koele, rustige ondertoon van dit prachtige kleur. Wij beschrijven deze kleur met drie woorden "geruststellend, gecomponeerd en moeiteloos verfijnd,Tranquil Dawn straalt schoonheid en balans uit." 

Als aanvulling op deze prachtige kleur zijn er vijftien kleuren samengesteld, gevuld met comfortabele, aardse kleuren die u een gevoel van rust geven in uw huis, van keuken tot slaapkamer. Deze kleuren herinneren ons aan warme zonsondergangen in de woestijn en koele, mistige zonsopgangen op het meer. Welke kamers ga je schilderen in deze prachtige Kleuren

Wat zijn de trendy interieur verfkleuren