Onze missie
Een kwalitatieve en effectieve klantenbelevenis is ons top prioriteit. Onze klanten de familie gevoel geven dat ze verdienen. Het oplossen van problemen op een juiste manier en leveren van kwalitatieve producten als centraal.

Onze visie
Een leverancier die niet enkel verf verkoopt maar de ervaring van onze klanten tot de maximum opdrijft. Samen met onze partners willen wij een correct prijs en klantenervaring aanbieden.

Verfkoning is opgericht in 2000 met twee hoofddoelen: het leveren van de hoogst kwalitatief verf en voldoen aan de klantenbehoeften met een snelle en doeltreffende oplossingen. In de 20 jaar die sindsdien zijn verstreken, zijn we uitgegroeid tot een bloeiende gerespecteerd bedrijf dat verf levert en de behoeften van ons klanten in België en Nederland verzekert. Wij streven ook toe naar ons ​​tweede doel, aangezien we onze merken en verven in Frankrijk lanceren met doel om ons familie uit te bereiden.

Verfkoning is trots op haar vestiging en langdurige samenwerkingen die een responsieve, persoonlijke klantenervaring aanbiedt.